تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

سردار سلامی: رزمندگان حزب الله عاشورایی مبارزه می‌کنند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رزمندگان حزب الله در لبنان عاشورایی مبارزه می‌کنند و یقینا پیروزی از آن ملت این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران اسلامی روز دوشنبه در دیدار‌هایی جداگانه با خانواده معظم شهیدان رضا عواضه و معصومه کرباسی و شهید علی حیدری گفتگو کرد.

 

فرمانده کل سپاه در این دیدار‌ها با تمجید از این شهیدان گفت: شهادت این شهدا، بسیار باعظمت است چرا که دو کشور را به هم پیوند داده است و با مجاهدت این شهدا و رزمندگان، تاریخ جدید در حال ساختن است.

 

سردار سلامی افزود: وقتی حوادث صدر اسلام را مطالعه می‌کنیم، همیشه حسرت می‌خوریم که چرا آن موقع نبودیم، اما همان حوادث الان در لبنان در حال روی دادن است و رزمندگان حزب الله در لبنان، عاشورایی مبارزه می‌کنند و مردم لبنان مقاوم و استوار در برابر رژیم منحوس صهیونیستی ایستاده‌اند و یقیناً پیروزی از آن ملت لبنان است.

 

فرمانده کل سپاه خطاب به خانوادۀ شهیدان کرباسی و حیدری گفت: شما انسان‌هایی قوی هستید و خداوند به شما ثبات قدم، ایمان عمیق و معرفت بالا عطا کرده است.

 

وی با اشاره به ابتدای آیه ۷۸ سوره حج که می‌فرماید «وَجَاهِدُوا فِی اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ هُوَ اجْتَبَاکُمْ... در راه خدا آن گونه که شایسته جهاد در راه اوست جهاد کنید...» گفت: شهید شما و خانواده آن برگزیده خداوند هستند چرا که شهادت و جهاد انتخاب خود آدم‌ها نیست و یک انتخاب الهی است.

 

سردار سلامی با بیان اینکه شهدا نشانه کرامت و حجت مسلمانان هستند، یادآور شد: در دستگاه الهی، ایثار خانواده شهدا به تعبیری از شهدا بالاتر است چرا که وقتی مجاهدی شهید می‌شود به آرزو و هدف خود می‌رسد ولی آنکه عزیزش شهید می‌شود آرزوی خود را قربانی می‌کند و این ایثار بزرگی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار